VIA-S – tillverkare av modulära hus med 20 års internationell erfarenhet

VIA-S hus är ett företag med många års erfarenhet inom produktion, försäljning och uthyrning av mobila husmoduler. Från den mest sofistikerade modulhusidén till en färdig produkt – så lyder vårt motto. Våra modulhus är anpassade till alla klimatförhållanden och årstider. Energieffektivitet står också i fokus, eftersom det är en viktig förutsättning för moderna byggnader. Väl genomtänkta lösningar för konstruktion, ihopsättning och montering möjliggör installation av modulära bostäder också på vintern. Vårt mål är att underlätta byggprocessen för våra kunder, så vi erbjuder dig att förverkliga din modulhusidé från början till slut. Vårt professionella team och högkvalitativa produkter har gjort oss kända som en långvarig och pålitlig spelare på den europeiska marknaden.

 • 20

  ÅR AV INTERNATIONELL ERFARENHET

 • 1603

  LEVERERADE MODULHUS

 • 75

  PROFESSIONELLA MEDARBETARE

 • Modulhus och kvalitet

  “VIA-S” samarbetar med ledande byggmaterialtillverkare som garanterar och tillhandahåller produktionsenheten med material av högsta kvalitet, vilket är nödvändigt för tillverkning av kvalitativa modulprodukter.

  Bärande konstruktioner av våra produkter innehåller metallramar, som tillsammans med integrerade träkonstruktioner ger en betydande kvalitetsfördel och möjligheten att flytta huset efter flera år utan att förlora i kvalitet. Metallramarna tillverkas efter individuella mått och är CE-certifierade, som är ett viktigt kriterie för kunder som värnar om kvalitet.

  Vid modulhusets leverans inlämnas också modulhusets tekniska dokumentationspass som innehåller produktionsritningar, materialens överensstämmelsesdeklarationer, bekräftelsecertifikat och fotofiksering av byggprocessen.

  Tillverkade modulära hem får en 5-års garanti på modulära konstruktioner och 2-års garanti på modulära utrustningar och använda material.

  Samarbete

  Förverkligandet av kundens idé innefattar följande steg:

  • Idén och potentiella tillvägagångssätt diskuteras. Kunden får besöka “VIA-S” – produktionsenheter för att personligen få se kvaliteten på tillverkade moduler
  • Ritningarna utarbetas och stäms av med kunden till minsta detalj
  • Modulbyggnaden tillverkas från början till slut
  • Huset levereras till kundens utvalda plats
  • Huset sätts upp och monteras

  Modulhusens leverans och montering

  “VIA-S” fullföljer hela konstruktions- och leveransprocessen. Vårt logistikteam genomför leveransen i enlighet med reglerna för transportföretag som gäller i respektive land och stad. Vi tar också hand om anskaffning av vägtillstånd och ser till att husen levereras vid rätt tid och plats.

  Installation och montering av modulhus utförs enligt internt utvecklade instruktioner. Eftersom modulhusen tillverkas nästintill färdigställda (med utrustning och möbler) i vår produktionsenhet, förkortas därmed monteringsprocessen till ett minimum. Vid en förberedd husgrund kan montering av huset ta bara några timmar.

  “VIA-S” team

  ”VIA-S” koncernföretag sysselsätter mer än 75 professionella specialister som dagligen tar hand om försäljning och leverans av högkvalitativa modulära bostäder.
  Företaget expanderar och ökar sin produktionskapacitet, vilket möjliggör att erbjuda praktik- och arbetsplatser för studenter, såväl inom produktionen som inom administration, där professionella och praktiska färdigheter lärs ut.